Trådlöst Nätverk » Länkning

ID #1021

Har en accesspunkt med 2st antenner, en WRT54GL. Kan jag använda en antenn till att länka till grannen och en i mitt eget hus?

WRT54GL har 1st radio transceiver som har 2st påkopplade antenner i mimo konfiguration.

Det fungerar så att radion automatiskt skiftar mottagar/sändarantenn beroende på signalkvalitet. Det kommer således inte fungera att använda de 2 antennportarna till olika saker.

Vi rekommenderar att använda en fristående accesspunkt med utomhusplacerad antenn vid varje länkpunkt. Detta för att uppnå fri sikt och bästa möjliga funktion på länken.

Taggar: länkning, mimo

Relaterade poster:

Senast uppdaterad: 2010-04-02 12:48
Författare: davido.se
Ny version: 1.1

Rösta på den här frågan:

Resultat av röstning: 1 Från 5 (1 Röster )