ID #1031

Jag kan inte ansluta till min Ubiquiti Nanostation M2. Den dyker upp i listan som visar nätverk, men det går inte att ansluta. Hur gör jag?

Problemet brukar ligga i att de flesta trådlösa nätverkskort bara har stöd för 20 MHz kanalbredd på den trådlösa signalen.

Vi rekommenderar att ändra följande inställningar:

Logga in i produktens webbadministration och gå in i menyn "Wireless" och leta sedan efter "Channel width". Ifall denna inställning står på "40 MHz" så prova att ställa om den till "20 MHz" och spara sedan inställningarna.

Dubbelkolla även i Airmax menyn som finns längst till vänster i menyraden. Ifall "Enable Airmax" är ikryssad, så ta bort bocken och spara sedan inställningarna.

Taggar: airmax, Ubiquiti

Relaterade poster:

Senast uppdaterad: 2011-08-19 11:40