ID #1027

Har precis köpt en NanostationM2 och den drivs ju via POE och jag har aldrig använt mig av det förut. Hur kopplas POE-adaptern in ?

POE-adaptern kopplas med nätverkskabel ifrån den kontakt som är märkt "POE" (Power Over Ethernet) på POE-adaptern till Nanostation M2 "Main" uttag.

"LAN" (Local Area Network) på POE-adaptern kopplas till ditt nätverk såsom exempelvis till en switch eller router.

Taggar: POE

Relaterade poster:

Senast uppdaterad: 2010-12-30 10:03