ID #1019

Vad har ni för länkutrustning och accesspunkter som klarar Svenskt klimat?

Klimattåliga accesspunkter och bryggor

Kommer presentera utrustningen efter vad de är specificerade av tillverkaren. Samtliga av de antenner vi säljer tål Svensk kyla, därför presenterar vi här bara elektronisk utrustning som kan sitta utomhus. Vi har även undersökt klimattåligheten själva och tillverkarens specifikation stämmer bra, tester visar att utrustningen är något tåligare än vad tillverkaren uppger.

Specifikation: -20 till 70 grader Celsius

Produkter: Ubiquiti Bullet2, Bullet2 HP, Nanostation2, Nanostation2 Loco, Nanostation5, Nanostation5 Loco

Specifikation: -40 till 80 grader Celsius

Produkter: Ubiquiti Bullet M2, Bullet M5

Dessa produkter tål att sitta utomhus i sitt grundutförande. Vi rekommenderar dock fortfarande att täta där kabeln går in med hjälp av exempelvis vulkbandstejp.

Taggar: bullet, klimattålighet, Nanostation, Ubiquiti, vulkband

Relaterade poster:

Senast uppdaterad: 2010-02-08 14:21

helt värdelös 1 2 3 4 5 högst värdefull

Du kan kommentera den här frågan