GSM/UMTS

ID #1029

Hur kopplar jag in antenn till mitt modem för mobilt bredband ? ( Huawei E230, E367, E1820 )

För att ansluta en antenn till Huawei E230, E367 eller E1820 behövs följande artiklar:

Pigtail adapter av typ CRC9 för initial inkoppling till modemet.
CRC9 till RP-SMA hona

Adapterkabel för inkoppling mellan antenn och pigtail adapter.
RP-SMA hane till N hane

En lämplig antenn behövs också. I de flesta fall behövs riktantenner för att få högre signalstyrka till 3G. 15dBi yagi är en mycket lämplig produkt för 3G/UMTS mobilt bredband.
15YA1800

15YA1800 är en mycket kraftfull riktantenn för 3G

I de fall förlängningskablage behövs rekommenderas kabel av lågförlust variant
N hane till N hona 5 meter lågförlustkabel

Taggar: -

Relaterade poster:

Senast uppdaterad: 2011-07-25 16:12
Författare: Dennis

Rösta på den här frågan:

Resultat av röstning: 2.33 Från 5 (3 Röster )