Frågor om davido.se » Ordrar

ID #1009

Kan vi beställa produkter som ni inte har på hemsidan? Vi behöver andra produkter av samma tillverkare varvid ni säljer andra produkter av.

Vi kan beställa andra produkter ifrån de tillverkare vi redan säljer produkter ifrån. För att vi ska kunna kolla upp leveranstider och priser ber vi er att skicka oss ett e-post meddelande. Specialbeställningar eller liknande måste vi hantera inviduellt, alla produkter är det inte säkert att vi kan få tag på.

Kom gärna med era önskemål av vilka produkter inom trådlöst nätverk och nätverk som ni har stort behov av.

Taggar: beställning

Relaterade poster:

Senast uppdaterad: 2012-04-21 09:41
Författare: davido.se
Ny version: 1.1